"Eten en drinken verbindt mensen"

Horeca en pop-up

Bijzondere locaties en historische gebouwen zijn geschikt voor horeca op maat, vaak in combinatie met zalenverhuur. Wij bedenken niet alleen concepten voor deze locaties maar nemen ook, indien gewenst, de exploitatie op ons. Dit kan op vele manieren. Onze concepten van no-waste formule, local hero’s, Dutch cuisine en Bakery Store vertellen een verhaal met een toegevoegde waarde voor de totaalbeleving van uw locatie. Een tijdelijke pop-up formule behoort ook tot de mogelijkheden, zoals wij hebben verzorgd tijdens Festival Classique in Den Haag, Hortus avond concerten in Leiden en Delft Chamber Music Festival. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Grand Café Hortus - Hortus botanicus Leiden

Grand Cafe Hortus is het gehele jaar geopend als lunchrestaurant. Het is gelegen in het entreegebouw van Hortus botanicus Leiden, met een terras aan de Singelpark route. Veel gasten van de Universiteit Leiden, bezoekers aan de tuinen en toeristen maken gebruik van de unieke sfeer en oase van rust in het hart van het centrum. We serveren vooral veel vegetarische gerechten van het seizoen met ingrediënten van lokale boeren. Binnen biedt het cafe plaats aan 85 gasten en het terras heeft ook een capaciteit van 80 gasten.

World Horti Center - Westland

World Horti Center heeft een cafe waar internationale gasten van de land- en tuinbouwsector worden ontvangen. We serveren lokale producten met de mooiste producten uit het Westland. Daarnaast maken de studenten van MBO Westland dagelijks gebruik van de voorzieningen voor gezonde snacks en lunch items.

Pieter de Hoogh Café - Museum Prinsenhof

Het Pieter de Hoogh cafe is een tijdelijke pop-up horeca geweest tijdens de gelijknamige kunstentoonstelling waar in enkele maanden ruim 80.000 bezoekers zijn ontvangen. Met het snelle counter concept konden dagelijks 1000 gasten bediend worden met koude en warme lunchitems samengesteld met lokale ondernemers uit Delft.

Smaakvollebox - Van der Linde Catering

Smaakvollebox is een cateringconcept dat ontstaan is tijdens de Corona pandemie. Het biedt een uitgebreid assortiment aan boxen voor vergaderingen, borrels en diners die per pakketservice of vers aan huis of op een eventlocatie geleverd worden. De ingrediënten van lokale boeren zijn de basis voor onze recepturen.

Brasserie Kasteel Spangen - Sparta

Brasserie Kasteel Spangen is een pop-up restaurant dat alleen geopend is voorafgaand aan een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. Het restaurant is gevestigd in Kasteel Spangen en biedt ruimte aan 80 personen voor een full service drie- of viergangen diner met bijpassende wijnen en is alleen toegankelijk op basis van reservering.

The Penthouse - Den Haag

Het restaurant van The Penthouse is het hoogste restaurant van Nederland met uitzicht over Den Haag en de Noordzee. In dit restaurant serveren wij luxe lunches, diners, high tea en zondag brunches tot 100 couverts of voor groepen en als roomservice voor de gasten in de hotelsuites. De high-end menu’s staan garant voor een culinaire avond uit met topservice en een uitgebreide wijnkaart.